Woning verkopen en terug huren

Verkoop uw huis en huur het terug om comfortabel in uw eigen woning te blijven wonen. Geniet van voordelen zoals lagere belastingen, verminderde verzekeringskosten, en bespaar op groot onderhoudskosten

Geniet van vrijheid en flexibiliteit

Bent u op zoek naar een slimme manier om uw financiën te optimaliseren door gebruik te maken van de overwaarde van uw woning? Het verkopen en gratis terug huren van uw eigen huis biedt u tal van voordelen en mogelijkheden.

Schenking: Heeft u plannen om een deel van uw vermogen te schenken aan uw kinderen of een goed doel? Door uw huis te verkopen, kunt u de overwaarde benutten voor deze schenkingen, terwijl u comfortabel in uw eigen huis blijft wonen.

Blijf in uw vertrouwde omgeving: Door uw woning te verkopen en terug te huren, blijft u in uw vertrouwde omgeving zonder de lasten van eigendom. U bespaart op belastingen, verzekeringskosten en hoeft niet langer te investeren in groot onderhoud. Dit biedt u zowel financiële als emotionele stabiliteit.

Financiële buffer voor een nieuwe woning: Overweegt u te verhuizen en wilt u vooraf financiële ruimte creëren? Door uw huidige woning te verkopen en terug te huren, maakt u geld vrij voor bijvoorbeeld de aankoop van nieuwe meubels of de inrichting van uw toekomstige woning.

Schulden aflossen: Gebruik de overwaarde van uw woning om eventuele schulden af te lossen. Verkoop aan Dewy en huur uw huis terug. Met de vrijgekomen overwaarde kunt u schuldeisers afbetalen, waardoor uw maandelijkse financiële lasten afnemen, zoals verzekeringen, belastingen, en onderhoudskosten.

Deze optie geeft u de vrijheid en financiële flexibiliteit om uw leven in te richten zoals u dat wilt, terwijl u in uw eigen huis blijft wonen. Neem contact op om meer te ontdekken over hoe deze unieke vastgoedoplossing u kan helpen uw financiële doelen te bereiken.

Alle voordelen op een rij:
Blijf comfortabel in uw eigen woning
Bespaar op groot onderhoudskosten
Financiële reserve voor uw nieuwe huis
Mogelijkheid tot belastingvrije schenkingen
Aflossing van schulden met gemak
Gegarandeerde verkoop vóór verhuizing
Contact

Vijf eenvoudige stappen naar een verkoop.

Onze aanpak is gericht op een transparant, soepel en kosteloos verloop bij de verkoop van uw unieke woning. U kunt daarom rekenen op een probleemloze verkoopervaring en een goede deal.
1

Woning aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om uw woning vrijblijvend en geheel kosteloos aan te melden. Op basis van de verstrekte informatie kan een globale waardebepaling gemaakt worden.
2

Kennismaking

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw verkoopwensen te bespreken en een bezichtiging in te plannen.
3

Woning aanbieden

Indien van toepassing wordt uw woning aangeboden binnen ons netwerk en volgt er een bezichtiging met de uiteindelijke koper
4

Definitief Bod

Na de bezichtiging ontvangt u een vrijblijvend definitief bod. Bij akkoord ontvangt u aan de hand van de gemaakte afspraken een officiële koopovereenkomst.
5

Verkocht

Gefeliciteerd! U ontvangt het bedrag direct van de notaris en uw woning is rechtsgeldig, snel en gratis verkocht!

Meld uw woning aan  en zet de eerste stap naar uw kosteloze verkoop.

Gebruik onderstaand aanmeldformulier om geheel vrijblijvend een aanvraag te doen. U ontvangt gemiddeld binnen 24 uur een reactie.