Dewy Jin

Oprichter

Mijn naam is Dewy Jin, uw toegewijde vastgoedspecialist met een passie voor het realiseren van uw verkoop- en investeringsambities. Als afgestudeerde aan de Avans Hogeschool met een BSc in Commerciële Economie, heb ik mijn kennis en vaardigheden aangescherpt om een unieke impact te maken in de vastgoedsector.

In de afgelopen 5 jaar heb ik een veelzijdige ervaring opgebouwd in marketing en business management, met een bijzondere nadruk op het succesvol vermarkten van vastgoed. Mijn expertise strekt zich uit van het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën tot het inzetten van innovatieve verkoopmethoden die de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van eigendommen verhogen.

Door mijn intensieve werk met start-ups, scale-ups en gevestigde bedrijven heb ik geleerd snel te schakelen en me aan te passen aan de diverse behoeften van elk uniek vastgoedproject. Mijn analytische benadering, gecombineerd met creatieve marketingtechnieken, stelt mij in staat om uw vastgoed onderscheidend op de markt te brengen en optimaal te positioneren voor verkoop of investering.

Met een diepgaand begrip van digitale marketingkanalen en een bewezen staat van dienst in het bereiken en betrekken van doelgroepen, ben ik uitstekend toegerust om uw vastgoedportfolio te laten groeien. Of u nu uw huis wilt verkopen of investeringsmogelijkheden zoekt, ik ben hier om u door elke stap van het proces te leiden met zorg, toewijding en deskundige begeleiding.

Laat mij uw partner zijn in deze reis, terwijl we samen uw vastgoeddoelen verwezenlijken.

Vijf eenvoudige stappen naar een verkoop.

Onze aanpak is gericht op een transparant, soepel en kosteloos verloop bij de verkoop van uw unieke woning. U kunt daarom rekenen op een probleemloze verkoopervaring en een goede deal.
1

Woning aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om uw woning vrijblijvend en geheel kosteloos aan te melden. Op basis van de verstrekte informatie kan een globale waardebepaling gemaakt worden.
2

Kennismaking

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw verkoopwensen te bespreken en een bezichtiging in te plannen.
3

Woning aanbieden

Indien van toepassing wordt uw woning aangeboden binnen ons netwerk en volgt er een bezichtiging met de uiteindelijke koper
4

Definitief Bod

Na de bezichtiging ontvangt u een vrijblijvend definitief bod. Bij akkoord ontvangt u aan de hand van de gemaakte afspraken een officiële koopovereenkomst.
5

Verkocht

Gefeliciteerd! U ontvangt het bedrag direct van de notaris en uw woning is rechtsgeldig, snel en gratis verkocht!

Meld uw woning aan  en zet de eerste stap naar uw kosteloze verkoop.

Gebruik onderstaand aanmeldformulier om geheel vrijblijvend een aanvraag te doen. U ontvangt gemiddeld binnen 24 uur een reactie.